Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ

Όσο κι αν ακούγεται τρελό, όσο κι αν φαντάζει παρανοϊκό το ελληνικό αλφάβητο ως μέθοδος διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία έ χ ε ι πλέον κ α τ α ρ γ η θ ε ί !!! Θα αναρωτιέστε βέβαια φίλοι μου πως είναι δυνατόν να καταργηθεί το αλφάβητο; Εδώ και 4 χρόνια βάση κοινοτικής οδηγίας και επειδή τα ελληνικά σχολεία έχουν γίνει πολυεθνικά, λόγω της ραγδαίας αύξησης των αλλοδαπών μαθητών και με την επίσημη πρόφαση την πολυπλοκότητας της ελληνικής γλώσσας κρίθηκε από την ευρωπαϊκή ένωση ότι το αλφάβητο πρέπει να αλλάξει!
Το άλφα έγινε ααα το βήτα έγινε βου το γάμα έγινε γου το δέλτα έγινε δου το έψιλον έγινε εεε όπως ελατό το ζητά έγινε ζζζ το ήτα ηηη το θήτα θου το γιώτα έγινε ιιι όπως ιός το κάπα έγινε κου το λάμδα έγινε λλλ το μη έγινε μμμ κοκ… έτσι πια διδάσκονται τα ελληνικά!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ Β Ρ Υ Ξ Ε Λ Ω Ν!!

Εξίσου τραγικό είναι το γεγονός ότι έγιναν σχετικές επιπλήξεις σε μεγάλο αριθμό γονέων που κακώς έμαθαν στα παιδιά τους το ελληνικό αλφάβητο πριν πάνε σχολείο, από τους ίδιους τους δάσκαλους καθώς πολλοί γονείς παραπονέθηκαν για την πρωτοφανή παραχάραξη της ελληνικής γλώσσας. Κατά τα λεγόμενα αυτών των δασκάλων τα παιδία που γνωρίζουν το ελληνικό αλφάβητο δημιουργούν πρόβλημα στην διδασκαλία των αλλοδαπών μαθητών. Το σχολείο είπαν είναι το μόνο αρμόδιο και μόνο αυτό δικαιούται να διδάσκει το αλφάβητο.
Τι πιο λογικό να αλλάξουμε την βασική δομή μιας γλώσσας επειδή πρέπει να την μάθουν οι αλλοδαποί συμπολίτες μας; Κανένα έθνος στην ιστορία του πλανήτη δεν άλλαξε την γλώσσα του για χάρη κανενός! Η Ελλάδα διατάχτηκε από την φασιστική ευρωπαϊκή ένωση να αλλάξει το ελληνικό αλφάβητο επειδή η τελευταία νοιάστηκε για την παιδεία των αλλοδαπών μαθητών.
Μήπως κάποιοι έχουν λόγο και συμφέρον να ξεχαστεί με την πάροδο των ετών η πλούσια και πανάρχαια ελληνική γλώσσα;
Γ ι α τ ί ;
Πως επιτράπηκε να συμβεί κάτι τέτοιο με κοινοτική εντολή;
Γιατί λίγοι γνωρίζουν αυτό το θέμα;
Γιατί βούλιαξε αμέσως κάθε προσπάθεια αντίδρασης και διαμαρτυρίας των γονέων εξαιτίας της ύπουλης και ξεπουλημένης στην ευρωπαϊκή ένωση στάσης-συμπεριφοράς της εκπαιδευτικής κοινότητας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης;
Τι έκανε η ελληνική κυβέρνηση πριν 4 χρόνια όπου αποφασίστηκε το τσεκούρωμα και προαποφασισμένος θάνατος του ελληνικού αλφάβητου;
Όλα τα παραπάνω είναι άξια απορίας…ένα είναι σίγουρο φίλοι μου. Τα τσιράκια των Βρυξελλών και της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο και με πρόφαση τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοδαπών στα ελληνικά σχολεία να παραχαράξουν την ελληνική γλώσσα και κατά συνέπεια την ελληνική ιστορία τα ήθη και τα έθιμα μας!
Για κακή τους τύχη εμείς οι έλληνες ε ί μ α σ τ ε  τ ο  ε ί δ ο ς  π ο υ  α ν τ έ χ ε ι! Οι έλληνες υπάρχουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια και καμία ευρωπαϊκή ένωση δεν πρόκειται να εξαφανίσει το γένος των ελλήνων όσο και αν προσπαθεί!
Τα μέλη της ψεκασμένης Ελλάς εξαπλώνονται σε κάθε πλευρά του ελλαδικού χώρου ξεσκεπάζοντας τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Ενημερώνουμε τους πράκτορες των Βρυξελλών και του λευκού οίκου ότι κανένας από αυτούς και τα αφεντικά τους δεν μπορούν να εμποδίσουν την δράση και την κινητοποίηση μας!
Είμαστε τόσοι πολλοί και τόσο αποφασισμένοι για την δράση μας που ακόμα και όλες οι μυστικές υπηρεσίες να μαζευτούν στην Ελλάδα δεν πρόκειται να μας σταματήσουν. Εμείς οι ενεργοί πολίτες θα συνεχίσουμε τον αγώνα χωρίς φόβο και με οποιοδήποτε κ ό σ τ ο ς! Ας το πάρουν απόφαση τα σκοτεινά αφεντικά του κόσμου τούτου…
Δείτε τώρα γιατί κρίθηκε αναγκαίο κακό η ύπαρξη του Ελληνικού αλφαβήτου και επιβλήθηκε η παραχάραξη του στα Ελληνικά σχολεία ... τα συμπεράσματα δικά σας ...






Γίνε

ενεργά

μέλος.


Στείλε

βίντεο

φωτό.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΑΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!!ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΡΡ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ VISITORS ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΡ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ
ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΟΟΟ ΡΕΕΕ!!!ΑΝΤΕ ΝΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

Ψεκασμένη Ελλάς είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΛΙΘΑΡΓΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ,Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ PSEKASMENIS ELLAS...TYΠΩΝΟΥΜΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Δημοσίευση σχολίου