Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση την ΤΡΙΤΗ 23 Οκτωβρίου, στις 07.30 το πρωΐ έξω απ’το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς



Μας ΣΤΕΡΟΥΝ τα πάντα ακόμη και αυτή την ίδια μας την ΑΝΑΠΝΟΗ!
 Ο ουρανός καθημερινά βομβαρδίζεται από χημικά τοξικά απόβλητα ΔΟΛΟΦΟΝΏΝΤΑΣ μας!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Η δική μας ΑΔΡΑΝΕΙΑ τους ΟΠΛΙΖΕΙ και μας καθιστά ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ τους! Ελάτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Την ΤΡΙΤΗ 23 Οκτωβρίου, στις 07.30 το πρωΐ έξω απ’το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, να τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα: Είμαστε αποφασισμένοι να μην τους αφήσουμε ήσυχους, Διαμαρτυρόμαστε ζητάμε εξηγήσεις, προχωρούμε σε μαζικές μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.
Η δική σας συμμετοχή θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις!! Αφού οι χημικοί αεροψεκασμοί συντελούνται αδιάκοπα και καθημερινά στο νομό μας αλλά και σ’όλο τον Ελληνικό ουρανό,
η Ομάδα Δράσης Αττικής αποφασίζει να πραγματοποιήσει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 07:30 π.μ. στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (σταθμός μετρό “Εθνική Άμυνα”).


Η γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας δεν θα σταματήσει χωρίς τη δική μας δράση.Χωρίς τη δράση όλων μας!Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση προς τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, να ζούμε κάτω από καθαρούς ουρανούς. Ακτιβιστές και οικολογικές οργανώσεις συλλέγουν στοιχεία και καταθέτουν μηνύσεις, πιέζοντας τις κυβερνήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι κι εμείς, δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να κωφεύουμε και να σφυρίζουμε αδιάφορα μπροστά σ’ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος.


Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης θα παραδοθεί έγγραφο με κοινοποιήσεις προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους τρεις αρμόδιους αρχηγούς ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΝ. 

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Θα είμαστε εκεί και θα κάτσουμε όσο χρειαστεί. Αν η ώρα συγκέντρωσης μοιάζει πολύ νωρίς, ας αναρωτηθούμε πόσο νωρίς ή αργά είναι να υπερασπιστούμε τις ζωές των παιδιών μας!


Πηγή: Ομάδα Δράσης Αττικής κατά των χημικών αεροψεκασμών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου